Onderzoek en rapportage

Een heldere en in samenspraak geformuleerde vraagstelling is het vertrekpunt voor het onderzoek. Daar besteden wij bijzondere aandacht aan. Rapportage bestaat uit een inhoudelijk rapport met medisch geheim bestemd voor de arts. Met uitzondering van onze psychiatrische expertisen, kunnen voor onze overige onderzoeken indien gewenst eveneens een niet-medisch rapport (werkgeversbrief) opgesteld worden voor de opdrachtgever om goed met de geformuleerde adviezen uit de voeten te kunnen. Een onderzoek kan aangevraagd worden via ons aanmeldformulier.

Aanvullende modules

BirdView kent een breed onderzoeksaanbod met psychologische, psychiatrische en arbeidsdeskundige expertisen. Elk onderzoek kan worden uitgebreid - naar aanleiding van specifieke vragen of problemen - met bijvoorbeeld een belastbaarheidsonderzoek of loopbaandavies. Ook kan op verzoek organisatie-specifiek onderzoek uitgevoerd worden.

Kwaliteit en effectiviteit

BirdView stuurt strak aan op haar doorlooptijden en draagt zorg voor transparante en adequate communicatie richting zowel client, verwijzer als werkgever. BirdView hanteert een totale doorlooptijd van circa 5 weken vanaf datum onderzoek. Indien er sprake is van een aanvullende psychiatrische expertise dan wel arbeidsdeskundigonderzoek is de doorlooptijd doorgaans 2 weken langer.

Wist u dat BirdView altijd een gratis telefonisch consult aanbiedt? Wij denken graag met u mee welk type onderzoek het beste past bij uw vraag. Het secretariaat (030 208 03 19) helpt u hier graag mee verder en beantwoordt uiteraard ook al uw overige vragen.

Al onze cliëntafspraken gaan gewoon door. Waar mogelijk vinden de cliëntafspraken online plaats, waar nodig face2face. Voor meer informatie over onze dienstverlening gedurende de lockdown.