Hierbij vindt een inschatting van de ernst van de problematiek en inschatting van de psychische belastbaarheid plaats evenals dat er arbeidspsychologisch advies wordt gegeven met betrekking tot behandelmogelijkheden, belastbaarheid en randvoorwaarden voor werk.

Inhoud onderzoek

Deze expertise is voornamelijk gericht op het in kaart brengen van aanwezige psychopathologie (DSM-V classificatie) en bepaling van de ernst van de aanwezige klachten. DSM-V classificatie dient daarbij als vertrekpunt voor in kaart brengen van eventuele passende (therapeutische) interventies en randvoorwaarden in werk.  Om betrouwbaarheid en kwaliteit te waarborgen wordt het onderzoek multidisciplinair ingestoken, de cliënt wordt op meerdere momenten gezien door verschillende deskundigen.

Opzet onderzoek

Allereerst vindt een arbeidspsychologisch onderzoek plaats, welke bestaat uit een anamnese evenals vragenlijstonderzoek. Afzonderlijk, op het tweede onderzoeksmoment, wordt door de GZ/Klinisch psycholoog verder ingegaan op aanwezige psychische problematiek. 

Meld uw cliënt rechtsboven aan voor een klinische expertise of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag met u mee over welk onderzoekstype het best past bij uw vraag, u kunt ons bereiken voor telefonisch overleg op 030 208 03 19.

Al onze cliëntafspraken gaan gewoon door. Waar mogelijk vinden de cliëntafspraken online plaats, waar nodig face2face. Voor meer informatie over onze dienstverlening gedurende de lockdown.