Inhoud onderzoek

Binnen dit type onderzoek wordt er multidisciplinair onderzoek uitgevoerd naar persoonlijkheidstrekken, traits en eventuele persoonlijkheidsproblematiek. 

Multidisciplinair

Bij vermoedens van persoonlijkheidsproblematiek is een multidisciplinaire aanpak van meerwaarde, waar deze problematiek veelal naar voren komt in de interactie. De betrouwbaarheid van het onderzoek wordt hiermee dan ook verhoogd. 

Opzet onderzoek

Dit onderzoek is opgebouwd uit een anamnese, psychologisch testonderzoek en aanvullend psychiatrisch onderzoek. Psychologische bevindingen worden door psychiater in een tweede gesprek verder onderzocht, om een uitspraak te doen over eventuele persoonlijkheidsproblematiek. Daarnaast worden effecten op het functioneren in werk en privé kaart gebracht.

Meld uw cliënt rechtsboven aan voor een persoonlijkheidsonderzoek of vraag direct een offerte aan. Wij denken graag met u mee over welk onderzoekstype het best past bij uw vraag, u kunt ons bereiken voor telefonisch overleg op 030 208 03 19.

Al onze cliëntafspraken gaan gewoon door. Waar mogelijk vinden de cliëntafspraken online plaats, waar nodig face2face. Voor meer informatie over onze dienstverlening gedurende de lockdown.