Nieuwjaarswens en bereikbaarheid tijdens feestdagen

Weer een lockdown… houdt het dan niet op? Een vraag die ons allen bezig houdt. Het ziet er steeds meer naar uit dat we de komende jaren in meer of mindere mate gehinderd zullen blijven worden door het virus. Bij Birdview kunnen we gelukkig, binnen de geldende maatregelen, ook gedurende de lockdown diagnostiek blijven bieden met de kwaliteit die u van ons gewend bent.

Het zijn bijzondere tijden, waarin veel van een ieder wordt gevraagd. In de praktijk zien wij momenteel veel mensen die vermoeid zijn en vastlopen in het dagelijks leven. De langdurige corona-perikelen en uitzichtloosheid hieromtrent hakken er steeds meer in. Het is van belang om dergelijke signalen serieus te nemen en uit te zoeken wat er aan de hand is, opdat tijdig de juiste begeleiding kan worden geboden. Om deze reden is bij BirdView de Burn-Out Assesment ontwikkeld waarmee op wetenschappelijk onderbouwde wijze kan worden vastgesteld of er al dan niet sprake is van overspanning of burn-out, of dat er wellicht iets anders aan de hand is (met een ander behandeladvies benodigd). 

Graag bedanken we u voor het in ons gestelde vertrouwen in het afgelopen jaar. Ook in 2022 bieden we graag support om uw medewerkers en/of verzekerden te ondersteunen op het gebied van mentale gezondheid, welbevinden en vitaliteit. Bel of mail ons gerust voor advies. Wij wensen je een goed en gezond 2022!


Met vriendelijke groet,

Rosanne Smit
Development Manager BirdView en psycholoog A&G (i.a.)

Bereikbaarheid Ascender tijdens de feestdagen
Vrijdag 24 december en vrijdag 31 december zijn wij telefonisch niet bereikbaar in verband met de feestdagen. Op de overige dagen en vanaf maandag 3 januari zijn wij weer telefonisch voor u bereikbaar!