Update BirdView dienstverlening gedurende lockdown

Onze dienstverlening valt onder de ‘vitale beroepen’. Al onze cliëntafspraken gaan gelukkig gewoon door. ​​​​Waar mogelijk vinden de cliëntafspraken online plaats, waar nodig face2face. Juist in deze tijd is mentale hulp en het inzetten van expertise hard nodig, is gebleken.

Het belang van psychologische dienstverlening juist in deze tijd is groot. We willen daarom benadrukken dat onze psychologen, psychiaters en arbeidsdeskundigen klaar staan om uw medewerkers te ondersteunen door middel van onze verschillende expertises.

Onze expertises kunnen zowel preventief worden ingezet om uitval te voorkomen. Ook na uitval van werk of bij (stagnatie in) het re-integratietraject bieden onze expertises handvatten om de psychische belastbaarheid in kaart te brengen (in FML terminologie) en adviezen om duurzame inzetbaarheid te realiseren.

Overweegt u om één van onze expertises in te zetten en heeft u behoefte aan overleg? Wij denken graag met u mee en zijn hiervoor bereikbaar op 030 208 03 19 of via expertises@birdview.nl.

Uitgelichte expertises gedurende deze lockdown periode:

 • Vitaliteitsanalyse - preventief of vlak na uitval van werk
  Biedt een beknopte uiteenzetting van de huidige situatie en aanloop naar uitval waarbij steun- en stressfactoren en herstelgedrag tot nu toe worden geïnventariseerd.

 • Arbeidspsychologisch onderzoekbij het opstarten van, of stagnatie in, het re-integratietraject 
  Brengt de psychische klachten, beperkingen en de psychische belastbaarheid (in FML terminologie) in kaart, biedt randvoorwaarden in werk en biedt een adequaat interventieadvies.

 • Multidisciplinair arbeidspsychologisch en arbeidsdeskundig onderzoek - bij het opstarten van, of stagnatie in, het re-integratietraject
  Brengt de psychische klachten, beperkingen en de psychische belastbaarheid (in FML terminologie) in kaart, biedt randvoorwaarden in werk, biedt een adequaat interventieadvies en een arbeidsdeskundig werkgeversrapport, inclusief opbouwplan.

 • Neuropsychologisch onderzoekbij (niet) aangeboren hersenletsel 
  Biedt op objectieve wijze inzicht in de mate en ernst van (niet) aangeboren hersenletsel, en de gevolgen op het functioneren in werk.

> Bekijk al onze expertises

Voor vragen of meer informatie kunt u terecht bij een van onze accountmanagers via expertises@birdview.nl of neem (telefonisch) contact op met ons secretariaat (030 208 03 19).
Uiteraard horen wij het graag als wij uw organisatie op het mentale vlak van dienst kunnen zijn.